کتاب، چراغِ همیشه آویخته از سقف بلند فرهنگ و شاخصِ مهم در ارزیابی توسعة همه جانبه است. نویسندگان و ناشران برآنند تا این چراغ را پرفروغ نگه دارند و امر توسعه را به پیش ببرند. مؤسسه بوستان کتاب نیز با هدف رونقبخشی به فضای فرهنگ اسلامی و تبیین و گسترش خردمندانه وحی و ارزشهای انقلاب اسلامی در سال 1361 تأسیس شد. اکنون که بیش از 30 سال از فعالیت آن میگذرد از جنبههای کمی و کیفی، رشد چشمگیری داشته و در میان ناشران دینی سراسر کشور، جایگاه ارزشمندی پیدا کرده است. کسب افتخارات گوناگون و تعداد آثار برگزیده، گویای این مطلب است. در این جا به طور گذرا، اهداف و موضوعات کاری، مراحل شکل گیری، دست آوردها و بخش های این مؤسسه را ذکر می کنیم:
اهداف و موضوعات کاری
ـ تأکید بر قرآن و آموزههای وحیانی گسترش میراث اهلبیت (ع) ـ ترویج خردگرایی ـ پرورش ذوق عرفانی توجه به تعلیم و تربیتِ کاربردی حفظ اصالتِ متدولوژی اجتهاد ـ احیای میراث گذشتگان پاسخ به شبهات عقیدتی تاریخ اسلام ادبیات و هنر
مراحل شکلگیری
مؤسسه بوستان کتاب در ربع قرن فعالیت خود، سه مرحله را پشت سر گذاشته است: 1. تأسیس (1361 ـ 1362ش): 2. تثبیت و استقرار (1363 ـ 1373ش): 3. گسترش و روزآمدسازی (1374 ـ 1390) ـ دورة گسترش و روزآمدسازی، این دستآوردها را در پی داشته است. ـ استقرار شورای کتابـ استقرار هیئت مدیره گستردهشدن موضوعاتـ رویکرد به سرمایههای فکری ـ سطحبندی مخاطبانـ خودگردانی ـ اهتمام به خصوصیسازی و کوچکسازی ساختار ـ رعایت استانداردهای کتابـ تقویت آمادهسازی (ویرایش «فنی، نگارشی، محتوایی و تهیه نمایه»، گرافیک و معرفی آثار به سه زبان) ـ اهتمام به نشر الکترونیک (درگام نخست انتشار الکترونیکی مجموعه آثار علامه طباطبائی، آیت الله امینی و آیت الله حسنزاده آملی و...) ـ حضور فعال در نمایشگاهها (در سال 90 شرکت در بیش از 60 نمایشگاه در سراسر کشور و خارج از کشور) ـ گسترش و تجهیز فروشگاههاـ فروش اقساطی کتاب؛ بهویژه کتابهای درسی حوزه و دانشگاهـ تأسیس بخش اطلاعرسانیـ انعقاد تفاهمنامه همکاری با مراکز تحقیقاتی، انتشاراتی، فرهنگی از جمله دانشگاه قم) ـ مدرنساختن چاپخانه ـ تغییر نام از «مرکز انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی» به «مؤسسه بوستان کتاب».ـ برگزاری نخستین جشنواره مرزبانی وحی و خرد (آبان 87) و ایجاد زمینه استمرار آن در سال آتیـ برگزاری جشنواره تحول و نوسازی صنعت چاپ (آذر 87) ـ برگزاری نمایشگاه طرح جلد در جهت ترویج آن در نشر (بهمن 87) برگزیده شدن 350اثر در جشنوارههای مختلف. آنچه که در سالهای آتی در برنامههای راهبردی مؤسسه است، تثبیت و نقش بیشتر در اسناد بالا دستی دفتر تبلیغات اسلامی و تدوین نهایی و تحقق برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت مؤسسه براساس نیازهای مخاطبان در جهت تحقق اهداف مؤسسه، اعم از فضای حقیقی و مجازی خواهد بود.
کلیه حقوق این سایت متعلق به کتابفروشی آنلاین «کتابخون» میباشد.
2020 © Copyright - almaatech.ir