به نام خدا

یه کتاب خوب میتونه زندگیت رو عوض کنه!

02191306290
10 ٪
۶۵٬۰۰۰
۵۷٬۹۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

کتاب‌های مشابه







لینالونا









1
آیکون توضیحات کتاب

معرفی کتاب

تربیت و آموزش مفاهیم اخلاقی یکی از دغدغه‌های والدین است. آن‌ها دوست دارند که مهارت‌های اجتماعی و ارزش‌های اخلاقی را به‌خوبی به کودکانشان آموزش بدهند. کتاب‌های متناسب با کودک یکی از روش‌های انتقال این مفاهیم به کودکان است. این کتاب‌ها با زبانی ساده همراه با تصاویر نقش پررنگی در پرورش کودکان دارند به‌خصوص اگر بر پایهٔ قرآن و ارزش‌های اسلامی نوشته‌شده باشند. داستان لینالونا ازجملهٔ این کتاب‌هاست که به زبانی ساده دربارهٔ حجاب برای کودکان نوشته‌شده است.

درباره کتاب لینالونا اثر کلر ژوبرت 

داستان لینالونا دربارهٔ ماجرای دوستی یک دختر خردسال با آدم کوچولویی به اسم لینالوناست. این داستان فانتزی به زبانی کودکانه از مسئلهٔ حجاب می‌گوید. دوستی دخترک و لینالونا و صحبت‌های آن دو دربارهٔ حجاب با قلمی روان و زیبا این امکان را به مخاطب کم سن و سال خود می‌دهد تا بدون استفاده از کلمات قلمبه‌سلمبه باارزش حجاب آشنا شود. نویسنده با تصویرهای زیبا و رؤیایی کتاب که بارنگ‌هایی متنوع و چشم‌نواز کشیده شده‌اند، بر جذابیت متن افزوده است. 

کتاب لینالونا برای چه کسانی توصیه می کنیم: 

وقتی قرار است به بچه‌ها بیاموزیم که خودشان را همان‌طور که هستند بپذیرند، دقیقاً چه می‌گوییم؟ اگر بخواهی برای یک کودک در گروه سنی «ب» از تفاوت حجاب و جلوه‌گری بگوییم چه می‌کنیم؟ خانم کلرژوبرت با آن قلم کودکانه دل‌نشین، کسی است که پاسخ سؤالات بالا را می‌داند و با خلق شخصیت «لینالونا»، یک کتاب خواندنی و به‌یادماندنی برای کودکان 5 تا 9 ساله نوشته است.

در بخشی از کتاب می خوانیم:

«سر تکان دادم و دست انداختم دور گردنش. چه‌قدر خوش‌حال بودم که برگشته بود و دیگر اَخمو نبود. پرسیدم: «چی را می‌خواستی به من بگویی؟» با خوش‌حالی گفت:«پس نامه‌ام را پیدا کردی!» با چشم‌هایم آره گفتم و دوباره پرسیدم: «چی را می‌خواستی بگویی؟» کلاهش را کمی جابه‌جا کرد و گفت: «خیلی فکر خوبی کردی که خودت را پوشاندی.» گفتم: «فکر خدا است؛ نه فکر من، ولی...»

 چندبار تکرار کرد: «فکر خدا... فکر خدا... اوووه!» و یک‌دفعه از جا پرید، انگار چیزی فهمیده باشد. اگر حرفم را قطع نمی‌کرد، به او می‌گفتم که موهای من آبی نیست؛ که این‌ها را فقط به‌خاطر خدا می‌پوشانم، چون خیلی دوسش دارم و می‌خواهم به حرفش گوش کنم؛ ولی همان موقع سوار پرنده شد و رفت. لینالونا را می‌گویم.»

درباره کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر

کلر ژوبرت در سال 1340 در فرانسه و در یک خانواده مسیحی به دنیا آمد. او در سن 19 سالگی مسلمان شد و از سال 1362 با همسر ایرانی‌اش در ایران زندگی می‌کند. این نویسنده دارای مدرک فوق لیسانس ادبیات کودک از دانشگاه لومان فرانسه است و کار داستان‌نویسی و تصویرگری را هم‌زمان از سال 1375 آغاز کرده و آثارش به دو زبان فارسی و فرانسه منتشر شده است.

نظرات کاربران

کتاب‌های مشابه