کتاب یکعمر، یک راه، یک عشق؛ خسرو سینایی نوشتۀ همایون امامی و ویراستهٔ محمدناصر احدی است و نشر ساقی آن را منتشر کرده است. کتاب یکعمر، یک راه، یک عشق؛ خسرو سینایی بهنقد و بررسی آثار خسرو سینایی پرداخته است. در کتاب یکعمر، یک راه، یک عشق؛ خسرو سینایی: فیلم به ماجرای زندگی پیرزنی مجارستانی میپردازد که در 91 سالگی و در اوج تنهایی دور از وطن در تهران زندگی میکند. او و شریک رقصش در روزگار جنگ جهانی دوم سالهای مدیدی بر صحنههای رقص خاورمیانه رقصیدهاند...
مجموعهٔ پیشگامان سینمای مستند ایران قرار است به بررسی زندگینامه و کارنامهٔ مستندسازان معاصر ایران بپردازد و از رهگذار این بررسی 2 رویکرد بیشتر موردتوجه قرار داده است: نخست تاریخنگاری پیشینهٔ سینمای مستند ایران و چندوچون رشد و سیر تحول آن و دوم نقد و بررسی آثاری که هر یک زمینهای را برای رشد سینمای مستند ایران هموار ساختهاند. یکعمر، یک راه، یک عشق به خسرو سینایی اختصاص دارد.
در بخش نخست این کتاب همایون امامی زاده بهنقد و بررسی فیلمهای مستند خسرو سینایی پرداخته است. بخش دوم کتاب گفتوگو با خسرو سینایی از دوران تولد و مراحل مختلف زندگی و فعالیت مستندسازی او را در بر میگیرد و در بخش سوم منتقدانی مانند محمد تهامینژاد، عباس بهارلو (غلام حیدری)، سعید عقیقی، سعید محصصی، زندهیاد ژازه تباتبایی، علی لقمانی، فرح اصولی، سهراب فرسیو و دیگران بهنقد آثار او و یا توضیحاتی پیرامون چگونگی فیلمسازی سینایی پرداختهاند.
این کتاب برای علاقهمندان به سینمای معاصر ایران مناسب است.
«تجربه و تجربهگرایی یکی از ویژگیهای شاخص فیلمهای سینایی است؛ چه فیلمهایی که بهصورت داستانی یا مستند بلند ارائه شدهاند و چه آثاری که در قالب مستند و یا داستانی کوتاه عرضه شدهاند. معمولاً رسم رایج چنین است که برخی از فیلمسازان پس از ساختن یکی دو کار موفق با وسواسی خاص مواجه میشوند، وسواسی که به انگیزهٔ حفظ موفقیت پیشین شکلگرفته است. بسیاری از فیلمسازان سینمای امروز ایران را میبینی که پس از مطرحشدن نخستین فیلمشان همچنان با شیرینی توفیق فیلم نخست، روزگار میگذرانند و در پی تحقق شرایط و تضمینی هستند تا فیلم بعدی در امتداد موفقیت پیشین قرار گیرد و آن را تکمیل کند...»
کلیه حقوق این سایت متعلق به کتابفروشی آنلاین «کتابخون» میباشد.
2020 © Copyright - almaatech.ir