کتاب «درس و داستان - گزیده امالی شیخ صدوق» مجموعهای منتخب و خلاصه از احادیث کتاب «امالی» شیخ صدوق است که توسط محمدهادی زاهدی گردآوری شده است. این کتاب علاوه بر اینکه منبعی مهم برای علاقهمندان به معارف اهل بیت (ع) و احادیث معتبر شیعه است، به دلیل زبان ساده و شرح کاربردی، برای عموم مخاطبان و به ویژه دانشجویان، طلاب و علاقهمندان به اخلاق اسلامی پیشنهاد میشود. بنابراین، «درس و داستان - گزیده امالی شیخ صدوق» کتابی است برای کسانی که به دنبال یادگیری معارف دینی، اخلاقی و تربیتی در قالبی داستانی، آموزنده و کاربردی هستند و میخواهند ارتباطی عمیقتر با آموزههای اهل بیت (ع) پیدا کنند.
در این کتاب، قسمتی از احادیث اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) که شیخ صدوق آنها را به صورت مکتوب در قرن چهارم هجری جمعآوری کرده، با زبانی ساده و روان عرضه شده است. ویژگی مهم این اثر، شرح و گزینش احادیث به گونهای است که درسهایی اخلاقی، تربیتی و معنوی را در قالب داستانها و توصیههای کوتاه و قابل فهم به مخاطب منتقل میکند. این کتاب طی جلسات درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب اسلامی، آیت الله خامنهای، از سال 1393 تا 1395 به تدریج ارائه و شرح شده است و حاوی معارف بلند اسلامی همراه با نکات تربیتی و معنوی است که برای جهتدهی زندگی فردی و اجتماعی بسیار مفید است. موضوعات احادیث مطرح شده در کتاب، گستره وسیعی شامل سیره پیامبر اکرم (ص)، مواعظ، فضایل و مناقب اهل بیت، توصیههای اخلاقی و معنوی و آموزههای کاربردی برای تزکیه نفس و رشد اخلاقی خواننده را در بر میگیرد.
علاقهمند به معارف دینی، اخلاقی و تربیتی اهل بیت (علیهمالسلام) هستند و میخواهند آموزههای ناب حدیثی را با زبانی ساده، روان و قابل فهم دریافت کنند. طلبهها، دانشجویان حوزههای علمیه و علاقهمندان به مطالعات اسلامی که میخواهند در کنار مباحث فقهی، روح و اخلاق خود را با احادیث معصومین تزکیه کنند و بهرهمندی معنوی بیشتری داشته باشند. کسانی که تمایل دارند از احادیث معتبر و ارزشمند اهل بیت (ع) در زندگی روزمره و مسائل اخلاقی و معنوی بهرهمند شوند و این معارف را به صورت گزیده و کاربردی مطالعه کنند.
«وَ ارْضَ بِقِسْمِ اللهِ تَکُنْ أَغْنَی النَّاسِ» به آنچه خدای متعال رزق تو کرده است تقسیم کرده است نصیب تو کرده است، راضی شو؛ حرص نخور و از اینکه از فلان و فلان کمتر داری ناراحت نباش حرص و جوش نخور راضی باش به قسمت الهی؛ آن وقت از همه ی مردم غنیتر و بی نیازتر تو خواهی بود. علت اینکه ماها احساس میکنیم که به زید احتیاج داریم به عمرو احتیاج داریم این است که از آنچه داریم بیشتر میخواهیم؛ حالا دنبال هر چه هستیم؛ یکی پول است، یکی مقام است. یکی وجاهت است و از این قبیل؛ لذا دنبال زید و عمرو و بکر میدویم که به آنها برسیم؛ اگر نه به همان که خدای متعال به شما داده رضایت کنی دیگر به این زید و عمرو احتیاجی نداری؛ غنی هستی.»
کلیه حقوق این سایت متعلق به کتابفروشی آنلاین «کتابخون» میباشد.
2020 © Copyright - almaatech.ir