کتاب درمان وسواس فکری و عملی (کتاب تمرین) نوشتهی محمدرضا عطوفی و با همکاری سید حامد دستیافته، راهنمایی کاربردی برای کسانی است که با اختلال وسواس فکری و عملی دستوپنجه نرم میکنند. این کتاب نتیجه سالها تجربه و تحقیق در زمینه درمان وسواس است و روشهایی اثباتشده برای شناخت و درمان این اختلال ارائه میدهد.
در ابتدا، کتاب به بررسی ریشهها و علل وسواس فکری و عملی میپردازد و جنبههای مختلف این اختلال از جمله افکار وسواسی، رفتارهای اجباری، علائم هیجانی و جسمانی را به دقت توضیح میدهد. عطوفی با رویکردی علمی و با توجه به تجربیات بالینی خود، روشهایی را برای درمان هرکدام از این جنبهها معرفی میکند. این روشها، که بر اساس رفتاردرمانی شناختی تنظیم شدهاند، به افراد کمک میکنند تا با شناخت و پذیرش وسواسهای خود، به تدریج کنترل بیشتری روی آنها پیدا کنند. هر روش درمانی در کتاب بهطور دقیق توضیح داده شده و به همراه تمرینات عملی و گامبهگام ارائه شده است تا فرد بتواند در زندگی روزمره خود آنها را پیادهسازی کند.
این کتاب برای افرادی که دچار وسواس فکری و عملی هستند، یا افرادی که در کنار آنان زندگی میکنند، بسیار مفید خواهد بود. همچنین کسانی که به دنبال شناخت بهتر این اختلال و روشهای علمی درمان آن هستند، میتوانند از مطالب کتاب بهرهبرداری کنند. افرادی که از اضطراب و استرسهای مزمن رنج میبرند نیز از این کتاب میتوانند بهرهمند شوند.در نهایت، کتاب درمان وسواس فکری و عملی (کتاب تمرین) میتواند ابزار مناسبی برای افزایش آگاهی و ارتقاء سلامت روانی باشد و به کسانی که میخواهند از این اختلال رهایی یابند، در مسیر درمان و بهبود کمک کند.
تکنیک دوم: زمان خاصی داشته باشید.
نظم فقط مختص به چیدن وسایل نیست.
یک استدلال ساده میآوریم تا شما بدانید که در افکارتان هم باید نظم داشته باشید.مقدمهی اول: نظم در کار، واجب است. مقدمهی دوم: فکرکردن، کار است. نتیجه: نظم در فکر واجب است.در این تکنیک نمیخواهیم افکار مزاحم را حذف کنیم، بلکه میخواهیم در وقتی مناسب به پردازش این تفکرات بپردازید و نتیجهی عاقلانه بگیرید. درست است که شما با توجه به شرایط، افکار درونتان شعلهور میشود؛ ولی ما میخواهیم در این تکنیک به شما بگوییم وقتی شما در یک زمان مخصوص افکارتان را تجزیه و تحلیل کنید، دیگر در آن شرایط خاص وقتی برای تفکر اضطرابی نخواهید داشت. همانطور که برای ناهار خوردن، درس خواندن و ورزش کردن زمان خاصی را مشخص میکنید، برای نگرانیها و افکار وسواسی روزمره هم زمان خاصی تعیین کنید. کاری که شما باید انجام دهید این است که در یک دفتر، نگرانیها یا تشویشهایتان را بنویسید. حالا در روز، زمانی را برای پرداختن به آنها اختصاص دهید. هر موقع افکار و نگرانیها به ذهنتان آمد، به آنها بگویید: در زمان خودتان. هدف از انجام این تکنیک نظم در افکار است. پیشنهاد ما به شما این است که در زمان پرداختن به نگرانیهایتان عاقلانه تجزیه و تحلیل کنید و یکییکی با نگرانیهایتان مواجه شوید.
کلیه حقوق این سایت متعلق به کتابفروشی آنلاین «کتابخون» میباشد.
2020 © Copyright - almaatech.ir