«مداخلات روانشناختی در بحران» یک ضرورت برای جامعه ما به دلیل حادثهخیز بودن آن است. علاوه بر حوادث روزمره همچون سوانح اتومبیل، قطار و یا سقوط هواپیما که میزان آسیب آن در سطح محدودتری است، وجود حوادث طبیعی همچون سیل و زلزله، بحرانهای زندگی مانند خودکشی و تجاوز و طلاق، و وجود حوادث تحمیلی همچون جنگ که حوزه وسیعی از آسیب را در پی دارد برای مردم جامعه ما آشناست و سالانه هزاران نفر در پی این حوادث دچار آسیب میشوند که نیاز به مداخلههای مشاورهای است.
روشهای مداخله در بحران از هر راهبردی که باشد با افراد و موقعیتهایی سر و کار دارد که سرعت در آن یک اصل اساسی است. حمایت و کمک به افراد بحران زده باید با سرعت بالا، دقت فراوان با رعایت جوانب احتیاط و بموقع باشد. هر نوع درمانی که ارائه میشود نیاز به الحاق، درک، همدلی، شناخت روان پویائیهای فردی و خانوادگی، آگاهی از چگونگی مواجهه با بحران و واکنشها دارد. باتوجه به اقدامات کمکی فوقالذکر، اصول، روشها و فنون کمکی به افراد بحرانزده که در این مجموعه به آنها اشاره شده است میتواند شامل: استرسزدایی، تسکین، اطمینان بخشی، حمایت و مداخلات درمانی باشد.
کتاب جامع مداخلات روانشناختی در بحران میتواند به گروههای مختلفی از افراد معرفی شود، از جمله: روانشناسان و مشاوران, افرادی که در زمینه روانشناسی و مشاوره فعالیت میکنند و به دنبال روشها و تکنیکهای مؤثر برای مدیریت بحرانهای روانی هستند. و متخصصان بهداشت روان .
هیچ واکنشی در برابر مرگ را نمی توان “صحیح” یا “غلط” برشمرد. افراد مختلف واکنش های متفاوتی از خود بروز می دهند. واکنش های معمولی در کودکان عبارتند از شوک و ناباوری، اعتراض به آن چه اتفاق افتاده، بی حسی و بی تفاوتی و گاه ادامه فعالیت ها به صورت عادی. با گذشت زمان ممکن است ترس و اضطراب به این حالات افزوده شوند، کودکی که یکی از بستگان را از دست داده ممکن است همواره نگران از دست دادن والدین خود باشد. اختلالات خواب از دیگر مشکلات کودک سوگوار هستند، چه به صورت اشکال در به خواب رفتن و چه به صورت اشکال در تداوم خواب.
کلیه حقوق این سایت متعلق به کتابفروشی آنلاین «کتابخون» میباشد.
2020 © Copyright - almaatech.ir