به نام خدا

یه کتاب خوب میتونه زندگیت رو عوض کنه!

02191306290
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

کتاب‌های مشابه







منازعه فلسطین و اسرائیل - تاریخ جهان 78









آیکون توضیحات کتاب

معرفی کتاب

صلح در خاورمیانه سال‌ها موردتوجه سیاست‌مداران و فعالان بوده است، اما درگیری‌های مرگبار هنوز این منطقه را آزار می‌دهد. در مرکز این مبارزه درگیری اسرائیل و فلسطین قرار دارد که ریشه‌های تاریخی عمیقی دارد. این ریشه‌ها از طریق متن اصلی عینی پر از نقل‌قول حاشیه‌نویسی از مورخان و افرادی که تحت‌تأثیر این درگیری قرار گرفته‌اند، ارائه شده است. کتاب منازعهٔ فلسطین و اسرائیل نگاه جامع به یک منطقه که در درگیری مداوم است دارد و با ارائهٔ توضیحات تکمیلی و تصاویری از گذشته و حال، درک قوی‌تری از چگونگی اتصال رویدادهای جاری به آنچه در کلاس‌های تاریخ آموخته‌اند، به جوانان می‌دهد.

درباره کتاب منازعه فلسطین و اسرائیل

 کتاب منازعهٔ فلسطین و اسرائیل توسط تمرا اور نوشته شده است. تمرا اور یک نویسنده تمام‌وقت است که در شمال غربی اقیانوس آرام زندگی می‌کند. او نویسنده بیش از 400 کتاب آموزشی برای خوانندگان در هر سنی است. کتاب او در مورد خشونت در مدرسه به‌عنوان بهترین کتاب غیرداستانی کتابخانه عمومی نیویورک برای نوجوانان انتخاب شد. وی دارای مدرک انگلیسی / آموزشی از دانشگاه ایالتی بال است. تامرا در تمام زندگی خودشیفته تاریخ بوده است و از این فرصت برخوردار است که هنگام تحقیق درباره یک کتاب، اطلاعات بیشتری در مورد آن کسب کند.

 منازعۀ فلسطین و اسرائیل مسئلۀ پیچیده‌ای است، در کانون این درگیری 2 گروه از مردم هستند که با تمام وجود می‌خواهند در این کشور زندگی کنند و آنجا را وطن اجدادی خود می‌دانند و حاضر نیستند آن را با دیگری قسمت کنند یا شریک شوند. در سال 1948 درگیری میان فلسطین و اسرائیل به‌طورجدی و در نتیجه یک حکم اروپایی آغاز شد و در طول تاریخ هیچ سرزمینی این‌گونه محل مناقشه و درگیری نبوده است.
 کتاب منازعه فلسطین و اسرائیل نگاهی جامع به این منطقه و تحولاتش دارد و با ارائه توضیحاتی کامل و تصاویری گویا از گذشته و حال این منطقه، جوانان را به درکی عمیق‌تر و صحیح‌تر از چگونگی پیوند میان رویدادهای کنونی و آنچه در کتاب‌های تاریخ می‌خوانند، می‌رساند.

خواندن کتاب منازعه فلسطین و اسرائیل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 همه علاقه‌مندان به مطالعات سیاسی، تاریخی و اجتماعی مخاطبان این کتاب هستند.

بخشی از کتاب منازعه فلسطین و اسرائیل

 سرزمین‌های اشغالی فلسطین با آن وسعت کم، فقط 467 کیلومتر طول و حداکثر 137 کیلومتر عرض دارد، کانون جنگ‌های شدید بسیاری بوده است. هیچ سرزمین دیگری در جهان این‌گونه محل نزاع سخت نبوده، وضعیت این منطقه از نیمۀ اول قرن نوزدهم کاملاً تغییر کرد، تا این زمان این منطقه ــ که بعدها فلسطین خوانده شد ــ مکانی بی‌اهمیت و رهاشده بود که توجه چندانی جلب نمی‌کرد.
 ابرقدرت
 امپراتوری عثمانی ابرقدرتی بود که بیش از پنج قرن بر بخش بزرگی از جنوب‌شرقی اروپا، غرب آسیا و شمال آفریقا فرمانروایی می‌کرد. سلطان عثمانی قدرتی بی‌چون‌وچرا بر مردمانش داشت. این امپراتوری به شیوه‌های مختلف ثبات اجتماعی و اقتصادی را در مناطق تحت سلطه‌اش برقرار کرده بود، و برای کارهای هنری و علوم نیز ارزش قایل بود. امپراتوری عثمانی اگرچه بر فلسطین حکومت می‌کرد، توجه چندانی به رفاه مردمانش نداشت. مارک تواین، نویسندۀ آمریکایی، در سال 1867 از این منطقه دیدن کرد و آنجا را «سرزمینی یأس‌آور، دلگیر و محنت‌زده» توصیف کرد.
 بیشتر افرادی که در شهرها یا مزارع فلسطین کار می‌کردند اعراب مسلمان بودند. آن‌ها از روابط رو به گسترش امپراتوری عثمانی با اروپا ناخشنود بودند. قرن‌ها پیش، صلیبیون از اروپا به این سرزمین مقدس حمله کرده بودند. آن‌ها بیت‌المقدس را تصرف کرده و هزاران عرب بی‌گناه را از دم تیغ گذرانده بودند؛ بنابراین اعراب به نیات اروپاییان در خاورمیانه مشکوک بودند. آن‌ها به ابراهیم‌پاشا، فرمانده عثمانی، هم اعتماد نداشتند. وقتی ابراهیم‌پاشا اعراب را به زیر پرچم ترک‌ها فراخواند، شهروندان عرب فلسطین در سال 1834 شورش کردند.

برچسب ها :

صهیونیسم

نظرات کاربران

کتاب‌های مشابه