کتاب «رهنامه 36 - هویت ملی» سی و ششمین جلد از مجموعه رهنامه است که مبانی، ارزشها و اصول اسلام ناب محمدی(ص) را با توجه به نیازها و چالشهای دوران معاصر تبیین میکند و از دیدگاههای حضرت آیتالله سید علی خامنهای، به ترسیم اندیشه و سلوک یک جوان مؤمن انقلابی میپردازد. این کتاب بر اهمیت حفظ هویت جمعی یک ملت تأکید دارد و هویت ملی را مجموعهای از فرهنگها، باورها، خواستهها، آرزوها و رفتارهای یک ملت معرفی میکند که شامل هویت دینی، ملی و انقلابی است.
کتاب در 10 فصل تنظیم شده و موضوعات اصلی آن عبارتاند از: هویت ملی، اهمیت و جایگاه آن، نقش انقلاب اسلامی در تعمیق هویت اسلامی و ملی ایرانیان، نقش انقلاب در تعمیق هویت اسلامی و ملی سایر ملل، مؤلفههای هویتساز اسلامی، مؤلفههای هویتساز ایرانی، مؤلفههای هویتساز انقلاب اسلامی، نقش نهادهای مدنی و اقشار مختلف در هویت ملی آسیبهای فراروی هویت ملی، راهکارهای حفظ و تعمیق هویت ملی، راهکارهای حفظ و تعمیق هویت مسلمانان. هویت ملی فراتر از ملیت صرف است و نظام اسلامی به عنوان هویت جمعی مردم ایران، حوزه تأثیر وسیعتر و کارآمدتری دارد. استکبار جهانی در ابتدا به بهانههای مختلف وارد کشورها میشود، اما هدف اصلی آن انکار هویت ملی ملتهاست. جامعهای که در آن افراد نسبت به مصالح انقلاب و کشور بیتفاوت باشند یا اختلافات سیاسی، مذهبی، قومی و صنفی اوج بگیرد، قادر به دفاع از هویت و حیثیت خود نیست.
خواندن کتاب «رهنامه 36 - هویت ملی» به ویژه به جوانان مؤمن و انقلابی، فعالان فرهنگی و سیاسی، و کسانی توصیه میشود که میخواهند درک عمیقتری از مفهوم هویت ملی و نقش انقلاب اسلامی در شکلدهی و تعمیق این هویت داشته باشند. این کتاب برای افرادی مفید است که به دنبال فهم مبانی، ارزشها و اصول اسلام ناب محمدی(ص) در بستر هویت ملی هستند و میخواهند نقش خود را در حفظ، تعمیق و تقویت هویت ملی و اسلامی جامعهشان ایفا کنند. همچنین، کتاب برای کسانی که دغدغه حفظ وحدت ملی، مقابله با آسیبها و تهدیدهای فراروی هویت ملی و ارتقای آگاهی نسبت به مؤلفههای هویتساز اسلامی، ایرانی و انقلابی دارند، منبعی راهگشا است. مطالعه این اثر به کسانی که میخواهند در مسیر خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی بر پایه هویت اسلامی و ملی گام بردارند، توصیه میشود.
چرا مردم با استکبار مبارزه کردند و چرا استکبار بد است؟ باید توجه کنید اولین احساسی که یک ملت در مقابله با روح و خوی استکباری دارد احساس دینی نیست؛ احساس غیرت ملی است؛ احساس هویت و احساس وجود است؛ چون استکبار وقتی وارد کشوری شد و بر آن کشور مسلط گردید هویت ملی آن ملت را انکار میکند؛ منابع آن کشور را غارت میکند، در امور سیاسی آن کشور دخالت میکند؛ اما همهی اینها فرع انکار هویت آن ملت است. استکبار اول هم که وارد میشود، نمیگوید من میآیم تا هویت ملی شما مردم را انکار کنم؛ این طور که نمیآید؛ به بهانههای مختلف وارد میشود وقتی وارد شد، آن چیزی را که هدف میگیرد هویت ملی است.
کلیه حقوق این سایت متعلق به کتابفروشی آنلاین «کتابخون» میباشد.
2020 © Copyright - almaatech.ir