به نام خدا

یه کتاب خوب میتونه زندگیت رو عوض کنه!

02166963155
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

کتاب‌های مشابه







عاشقانه‌ها - سیمین بهبانی









آیکون توضیحات کتاب

معرفی کتاب

کتاب عاشقانه‌ها اثر سیمین بهبهانی، مجموعه‌ای از شعرهای عاشقانه است که به گزینش عاطفه وطن‌چی منتشر شده است. این کتاب بخشی از یک مجموعه پنج جلدی است که به شاعران معاصر اختصاص دارد و هر جلد به یک شاعر اختصاص دارد. سیمین بهبهانی، معروف به بانوی غزل ایران، با اشعار خود نظام مردسالارانه غزل کلاسیک را به چالش کشید و به زنان فرصت ابراز وجود و بیان احساسات را داد. او در اشعارش به جایگاه مرد و زن در شعر فارسی با دیدگاه نو پرداخته است و مردان را به عنوان معشوق به تصویر کشیده است. موضوعات و مضامین در شعرهای سیمین بهبهانی شامل عشق، وطن‌دوستی، انقلاب، جنگ، فقر، و حقوق زنان می‌شود. او زندگی بدون عشق را مرگ پیش از مرگ می‌داند و انسان را به عشق ورزیدن دعوت می‌کند.

خواندن کتاب عاشقانه‌ها - سیمین بهبهانی را به چه کسانی توصیه می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی که به شعرهای معاصر و غزل ایرانی علاقه دارند، بسیار مناسب است. سیمین بهبهانی با نگرش نوین خود به غزل، چارچوب کلاسیک را تغییر داده و به زنان فرصت ابراز احساسات را داده است. کتاب عاشقانه‌ها نه تنها به عشق و روابط انسانی می‌پردازد، بلکه موضوعاتی مانند عشق به وطن، انقلاب، جنگ، فقر، و حقوق زنان را نیز در بر می‌گیرد. این کتاب برای کسانی که به این موضوعات علاقه دارند، جذاب خواهد بود. این کتاب می‌تواند برای دانشجویان ادبیات که در حال تحقیق یا مطالعه در مورد شعر معاصر هستند، مفید باشد. اشعار سیمین بهبهانی با نگرش نوین و اجتماعی، موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرد که برای تحلیل و تحقیق مناسب است. سیمین بهبهانی با تغییر چارچوب غزل کلاسیک، به زنان فرصت ابراز وجود و بیان احساسات را داده است. این کتاب برای کسانی که به شعرهای زنانه و تجربیات زنان در شعر علاقه دارند، بسیار جذاب خواهد بود.

در بخشی از کتاب عاشقانه‌ها - سیمین بهبهانی می‌خوانیم

ای عشق تازه، چشم امیدم به سوی توست این دشت سرد غمزده را آفتاب کن؛ این برف از من است، تو این برف را بسوز! این جا پا آزوست، تو او را خراب کن!

نظرات کاربران

کتاب‌های مشابه