به نام خدا

یه کتاب خوب میتونه زندگیت رو عوض کنه!

02166963155
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

کتاب‌های مشابه







اگزیستانسیالیسم اصالت انسان است





فرصت دارید این کتاب ارزشمند را تهیه کنید!

در صورت تأخیر یا تغییر قیمت در تامین کتاب، اطلاع‌رسانی خواهد شد.





آیکون توضیحات کتاب

معرفی کتاب

کتاب «اگزیستانسیالیسم اصالت انسان است» نوشته ژان پل سارتر، متن سخنرانی او در سال 1945 در پاریس است که در 1946 منتشر شد. هدف سارتر از این سخنرانی، اصلاح سوء برداشت‌های رایج درباره فلسفه اگزیستانسیالیسم و معرفی آن به عنوان روشی در فلسفه بود که بر مفهوم آزادی تاکید دارد. در این اثر، سارتر انسان را موجودی بی‌ذات در عالمی بی‌معنا می‌بیند که از طریق انتخاب‌های آزادانه خود، خویشتن و ذاتش را می‌سازد و هر انتخاب تأییدی بر ارزش آن است.

درباره کتاب اگزیستانسیالیسم اصالت انسان است

«اگزیستانسیالیسم اصالت انسان است» نقطه تمرکز فلسفه سارتر بر مسئله آزادی است که در آن انسان با وجود در عالمی پوچ، خود را می‌آفریند و مسئول تمام انتخاب‌ها و تصمیم‌های خود است. سارتر در این اثر مفاهیم بنیادین اگزیستانسیالیسم همچون «وجود مقدم بر ذات» و آزادی اراده را شرح می‌دهد و با تبیین ارزش‌های اخلاقی در پرتو انتخاب‌های آگاهانه، فلسفهٔ انسانی را از زوایه‌ای نو می‌نگرد. متن این کتاب ساده و واضح است و جایگاه مهمی در مباحث فلسفه معاصر دارد.

چرا باید این کتاب را خواند؟
مطالعه این کتاب برای فهم ریشه‌های فلسفه اگزیستانسیالیسم و درک عمیق‌تر مفاهیمی چون آزادی، مسئولیت فردی و ساختن معنا در عالمی بی‌معنا ضروری است. «اگزیستانسیالیسم اصالت انسان است» به خواننده کمک می‌کند تا با نگرشی فلسفی به زندگی و انتخاب‌های خود بنگرد و با چالش‌های هستی بشری آشنا شود.

خواندن کتاب اگزیستانسیالیسم اصالت انسان است را به چه کسانی توصیه می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به فلسفه و خودشناسی، کسانی که با فلسفه‌های مدرن و به‌خصوص اگزیستانسیالیسم آشنا هستند یا علاقمند به مطالعه آن هستند، توصیه می‌شود. همچنین پژوهشگران فلسفه، دانشجویان و خوانندگانی که به مفاهیم آزادی، هویت و اخلاق توجه دارند، می‌توانند از این اثر بهره‌مند شوند.

در بخشی از کتاب اگزیستانسیالیسم اصالت انسان است می‌خوانیم:

 بشر تا دست به عملی نزده، نمی‌توان صفتی به او نسبت داد، بنابراین نه خوب است و نه بد. هیچ است. ظرفی است تهی که باید در جریان زندگی، بسته به بد و نیک کردار از شرنگ یا شهد پر شود. 

نظرات کاربران

کتاب‌های مشابه