به نام خدا

یه کتاب خوب میتونه زندگیت رو عوض کنه!

02191306290
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

کتاب‌های مشابه







تاریخ فرهنگ و تمدن چین









آیکون توضیحات کتاب

معرفی کتاب

کنفسیوس
متفکر بزرگ چینی، کنفسیوس (479-551 پیش از میلاد) احترام به یکدیگر را به مردم آموخت. او می‌گفت یک حاکم خوب باید مردم خود را گرامی بدارد و مردم هم باید به او افتخار کنند. او معتقد بود رعایت احترام در خانواده بسیار مهم است زیرا خانواده‌ها ستون‌های اجتماع هستند. دائوئی‌ها با او موافق نبودند. کنفسیوس در دفاع از خود گفت:"آنها من را دوست ندارند چون من می‌خواهم جامعه را اصلاح کنم. اگر قرار نباشد با مردم زندگی کنیم، با چه کسی باید زندگی کنیم؟ ما نمی‌توانیم با حیوانات زندگی کنیم. اگر وضعیت جامعه مناسب بود، من هرگز خواستار تغییر آن نمی‌شدم."
نیروی زندگی
دو هزار سال است که از طب سوزنی برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود. چینی‌ها معتقد بودند نیروی زندگی روی دوازده خط در بدن حرکت می‌کند. هر خط به یکی از اعضای بدن متصل است. برای درمان درد و بیماری سوزن در نقاطی روی این خط ها فرو برده می‌شد.
جنگ تریاک
در سال 1839، یکی از مقامات عالی رتبه چین به نام لی زژو تلاش کرد از ورود تریاک از بندر کانتون به چین جلوگیری کند. بریتانیا برای محافظت از قایق‌های تجاری خود، کشتی‌های مسلح اعزام کرد. همانطور که در شکل روبرو می‌شود، چین به آسانی شکست خورد. بریتانیا چین را مجبور کرد چهار بندر دیگر برای واردات تریاک و منطقه هنگ کنگ را در اختیار آنها بگذارد. این شکست، آغاز پایان یافتن دوران امپراطوری در چین بود. کمی بعد چین مجبور شد ده بندر دیگر را در اختیار بریتانیا بگذارد و قسمت‌هایی از سرزمین خود را به فرانسه، روسیه و دیگر قدرت‌های بیگانه بدهد.

کتاب‌های مشابه