به نام خدا

یه کتاب خوب میتونه زندگیت رو عوض کنه!

02166963155
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

درسهای پیامبر اعظم صل الله علیه و آله و سلم

چاپ جاری: 8
نوع جلد: گالینگور
قطع: رقعی
تعداد صفحات: 180
شابک: 9789642951642
سال نشر: 1404
شناسه کتاب: 1856
آیکون توضیحات کتاب

معرفی کتاب

این کتاب گزیده‌ای از بیانات حضرت آیت‌الله العظمی سیّدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره‌ی شخصیّت، ویژگیها، و بعثت نبیّ مکرّم اسلام(ص) است که از میان بیانات معظم‌له از خرداد 1368 تا شهریور 1391 با ویژگیهای:

1. از میان مطالب مرتبط با زندگی و شخصیّت آن حضرت، درسهای زندگی و بعثت پیامبر که مورد نیاز همه‌ی انسانها و جوامع انسانی در طول تاریخ و به‌ویژه دوران معاصر است انتخاب شود.

2. مخاطب بیانات معظّم‌له عمدتاً نخبگان، روشنفکران و زمامداران کشورهای اسلامی باشند.

انتخاب و به ترتیب تاریخی ارائه شده است. امید است این بیانات که خود نتیجه‌ی تعالیم حیاتبخش و جاودانه‌ی مکتب آخرین پیامبر خدا حضرت محمّد بن عبدالله(ص) است و از زبان یکی از عالمان و فقیهان بزرگ اسلامی معاصر ایراد شده بر دل و جان مخاطبان جای گیرد و جانی تازه در روح به حرکت درآمده‌ی بیداری اسلامی بدمد. صفحاتی از کتاب در این مقطع زمانی، یاد و نام مبارک پیامبر اعظم از همیشه زنده‌تر است؛ و این یکی از تدابیر حکمت و الطاف خفیّه‌ی الهی است. امروز امّت اسلام و ملّت ما بیش از همیشه به پیغمبر اعظم خود نیازمند است؛ به هدایت او، به بشارت و انذار او، به پیام و معنویّت او، و به رحمتی که او به انسانها درس داد و تعلیم داد. امروز درس پیغمبر اسلام برای امّتش و برای همه‌ی بشریّت، درسِ عالم شدن، قوی شدن، درس اخلاق و کرامت، درس رحمت، درس جهاد و عزّت، و درس مقاومت است. پس نام امسال به طور طبیعی، نام مبارک پیامبر اعظم است. در سایه‌ی این نام و این یاد، ملّت ما درسهای پیغمبر را باید مرور کند و آنها را به درسهای زندگی و برنامه‌های جاری خود تبدیل کند. ملّت ما به شاگردی مکتب نبوی و درس محمّد(صلی‌الله‌علیه‌وآله) افتخار میکند. ملّت ما پرچم اسلام را در میان امّت اسلامی با استقامت و استحکام برافراشته است؛ سختی‌ها را تحمّل کرده است و کامیابی‌های حضور در این میدان شرف و افتخار را دیده است و به فضل الهی، کامیابی‌های بیشتر در راه است.

کتاب‌های مشابه







نظرات کاربران

ناموجود
موجود شد باخبرم کن